Reclame & Sponsoring

Wij hebben op en rond onze golfbaan diverse mogelijkheden om door middel van een reclameuiting uw bedrijf bij onze gasten onder de aandacht te brengen.

Hieronder ziet u wat er allemaal mogelijk is. Voor meer informatie en/of het aanvragen van een reclameplaats neemt u contact op met Christian Krijnen via christian@crayesteingolf.nl

Reclamebord langs de puttinggreen.

De puttinggreen (gelegen direct naast ons terras) is natuurlijk dé zichtlocatie waar u uw bedrijf door middel van een reclamebord in de kijker kunt spelen ! Iedere golfer zal voor zijn rondje golf eerst de snelheid en condities van de green’s testen, en u bent met uw bedrijf dan ook zeker van optimale exposure.

Wanneer u besluit een reclamebord te willen plaatsen langs onze puttinggreen bent u zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van het reclamebord, en u blijft ook ten alle tijden eigenaar van het bord. U huurt bij ons slechts de lokatie, maar wij kunnen u uiteraard adviseren en begeleiden bij de vervaardiging van het bord.

  • Periode : kalenderjaar jan-dec
  • Kosten : vanaf € 985,- per jaar (excl. BTW)
  • Beschikbaar : ja

Reclamebord op VIP-parking (met eigen parkeerplaats)

Naast onze grote gratis parkeerplaats bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen parkeerplaats bij ons te huren. Geheel voorzien van uw bedrijfslogo of naam bent u ongeacht drukte of weersomstandigheden altijd verzekerd van een eigen parkeerplek, dichter bij het clubhuis dan de algemene parking

  • Periode : per jaar aug-juli
  • Kosten : vanaf € 240,- per jaar (excl. BTW)
  • Beschikbaar : ja

Meld je aan voor
de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op!

Vragen, opmerkingen of advies nodig? We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoek ons restaurant

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept. Met het concept van Jack’s Steakhouse zijn wij een pionier in de regio.