Golfevent op maat

(voor aanstaande golfers met geen of weinig ervaring)

Om uw vrienden, collega’s of klanten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de golfsport bieden wij de mogelijkheid om in groepen van 8 tot 15 personen een gevarieerde clinic te volgen.

Tijdens de clinic worden alle belangrijke onderdelen van het golfspel behandeld, en bent u vooral zelf aan de bal.

U bepaald zelf hoe lang de clinic duurt, en op welk tijdstip begonnen wordt. De lengte van de clinic is mede bepalen voor de prijs per persoon.

Met onze 4 professionals kunnen er maximaal 60 personen tegelijk aan een clinic deelnemen.

Een clinic voor 15 personen van 2,5 uur (meest gebruikelijk) heeft u dus al voor (€ 85 * 2,5) + (15*€ 14,75) = € 433,75 en dat is nog geen € 29,00 per persoon !

18 holes golfwedstrijd

(met of zonder shotgun-start)

Voor al uw relaties of werknemers welke in bezit zijn van minimaal HCP54 is het mogelijk een wedstrijd te organiseren. U bepaalt hierbij zelf de wedstrijdvorm, de flightindeling en welke prijzen u hieraan wilt verbinden. Wij kunnen u uiteraard bij al deze aspecten ondersteunen indien u dat wenst.

Als u veel deelnemers in de wedstrijd heeft, is het mogelijk om door middel van een shotgun te starten: alle deelnemers starten op hetzelfde tijdstip, verdeeld over een aantal verschillende holes, iedereen is dan ook ongeveer weer op hetzelfde tijdstip klaar voor de borrel en/of het diner.

Super-clinic **

(zonder HCP54, maar mét ervaring)

Voor uw relaties welke al regelmatig hebben deelgenomen aan diverse golf-clinic’s, maar toch nog niet de stap gemaakt hebben om hun golfbaanpermissie en/of HCP54 te halen, bieden wij de mogelijkheid om onder begeleiding tóch onze 18 holes baan op te gaan.

Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er enige ervaring met clinic’s en/of golflessen is opgebouwd.

Een groepje bestaat uit 3 tot 6 personen en zij gaan na een “opfris-uurtje” op de drivingrange en puttinggreen met een begeleider de baan in om 9 holes texas scramble te spelen.

** Een superclinic is altijd een toevoeging aan uw golfdag met HCP54-wedstrijd en/of clinic, en kan derhalve niet plaatsvinden zonder één van deze twee onderdelen.

Uw golfdag op maat

Wij hebben legio mogelijkheden om de dag verder ‘aan te kleden’. Denk hierbij aan :

Lunch
Ontvang uw gasten al rond 12.00 uur met koffie en lunchbuffet. Lunchbuffetten hebben wij al voor €15,75 per persoon. Na de lunch kan begonnen worden met de wedstrijd; een shotgun begint om 13.30 uur.

Diner
U kunt daarbij ook nog kiezen om uw gasten een diner(buffet) aan te bieden. Buffetten beginnen doorgaans rond 19.00 uur.

Uiteraard kunnen wij speciaal voor u een passende offerte maken welke exact is toegespitst op uw wensen en budget. Hiervoor neemt u geheel vrijblijvend contact op met Christian Krijnen.

Samen met de uitstekende horeca-faciliteiten van Jacks Steakhouse stellen wij een onvergetelijke golfdag of relatie-event samen.

Christian is te bereiken via 078-6211221 of christian@crayesteingolf.nl

Meld je aan voor
de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op!

Vragen, opmerkingen of advies nodig? We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoek ons restaurant

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept. Met het concept van Jack’s Steakhouse zijn wij een pionier in de regio.