Golfprofessional Jaimie van Dooren

Jaimie van Dooren

“No Worries!”

Op 12 jarige leeftijd ben ik begonnen op de Wouwse Plantage. Vanaf mijn 14e zat ik in het Nationale Team en mocht ik 5 jaar lang Nederland vertegenwoordigen. Op de Wouwse Plantage heb ik 5 jaar jeugd 1 (1ste klasse) en 6 jaar dames 1 (hoofdklasse) gespeeld. Internationaal en Nationaal draaide ik 13 jaar lang mee met grote toernooien. In de periode op de Wouwse werd ik begeleid door Phil Helsby, hier heb ik heel veel van geleerd… onder zijn leiding de jeugd mogen begeleiden en clinic’s gegeven.

Daarna overgestapt naar de Merwelanden, ook hier speelde ik, 5 mooie jaren, competitie dames 1 (hoofdklasse). Hier heeft Henk Kuijsters mij getraind. Van Henk heb ik veel geleerd en nog altijd neemt hij mij onder zijn vleugels mee en begeleidt hij mij!
Tevens werkte ik ook een aantal leuke en mooie jaren in de golfshop van Crayestein. Vooral hierdoor heb ik heel veel gezellige clubleden en klanten leren kennen.

Na 15 jaar amateur te zijn geweest heb ik daar afscheid van genomen en in 2010 de opleiding tot golfpro gedaan. Vervolgens naar Curaçao vertrokken om als pro werkzaam te zijn op Blue Bay Golf and Beach Resort.
Terug in Nederland heb ik mij verdiept in clubfitting en daar ben ik tot op heden, nu 4 ½ jaar werkzaam in.

Het voelt voor mij nu als thuiskomen en het lijkt mij geweldig jullie te zien bij mij op de lesmat. Ik hoop jullie graag te helpen/begeleiden met jullie eventuele problemen, met jullie spel en/of techniek.

We komen er samen altijd aan uit! “No Worries”.

Sportieve groet,
Jaimie

Meld je aan voor
de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Kies voor een gratis proefles

Maak GRATIS kennis met de golfsport! Een uur lang golfles om eens goed kennis te maken.

Of ga voor een groepsles of cursus

Wij bieden diverse lespakketten en cursussen aan, voor ieder wat wils. Vergelijk hier de verschillende pakketten en maak uw keuze.