Golfprofessional Ronnie Atol

Ronnie Atol

“Golf is voor iedereen”

Even voorstellen:

Mijn naam is Ronnie Atol en ik ben woonachtig in Gorinchem. Ik golf al ruim 20 jaar met veel passie en plezier.

Wat is er mooier om van je passie, je werk te kunnen maken. In januari van dit jaar heb ik besloten om deze stap te zetten en direct in februari ben ik begonnen met de opleiding bij de WGTF. Met trots en heel veel zin start ik als golfprofessional bij jullie mooie club.

Wanneer je bij mij golfles neemt, dan bespreken we vooraf wat je doelstelling/ambitie is, binnen welke tijdsperiode je deze wilt bereiken en welke tijd je bereid bent om te investeren om dit doel te bereiken. Ik geef graag aan welke bijdrage ik kan leveren om je te helpen om deze doelstelling te bereiken en wat je er zelf allemaal voor moet doen. We kunnen in samenspraak een (trainings-) schema opstellen. Samen gaan we ervoor!

Of je nu een net startende golfer bent, al langere tijd golft en je spel wilt verbeteren of naar een (nog) lagere handicap toe wilt, ik help je er graag bij. Ik houd van uitdaging en voor mij zijn jullie allemaal uniek.

Een uitdaging die ik ook graag aanga, is het begeleiden van mensen met een lichamelijke beperking.

Ik wil ook graag mijn kennis en ervaring met jullie delen, die ik heb opgedaan met het clubfitten,  swinganalyses maken en het analyseren middels de FlightScope. Het zijn allemaal mooie tools om jullie verder te helpen om jullie doelstelling te bereiken en om een betere en constante golfer te worden.

Ik nodig jullie graag uit om samen met mij je golfdoelstellingen te gaan realiseren. Mijn ervaring en enthousiasme breng ik graag mee.

Ik zie jullie graag op de club, veel golfplezier!

Hartelijke groet, Ronnie

Meld je aan voor
de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Kies voor een gratis proefles

Maak GRATIS kennis met de golfsport! Een uur lang golfles om eens goed kennis te maken.

Of ga voor een groepsles of cursus

Wij bieden diverse lespakketten en cursussen aan, voor ieder wat wils. Vergelijk hier de verschillende pakketten en maak uw keuze.