Golfshop

In onze ruime golfshop kunt u slagen voor al uw golfspullen. De receptie is onderdeel van de golfshop, we staan iedere dag vanaf 8:00 uur voor u klaar. Bij ons kunt u alles vinden van de nieuwste drivers, reishoezen en schoenen tot de kleinste accessoires zoals tee’s, markers en parapluhouders, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het of kunnen het bestellen. Het assortiment is uitgebreid en up-to-date.

U kunt bij ons gerenommeerde merken vinden als Alberto, Daily, Röhnisch, Peak Performance, Adidas, Girls Golf, Ecco, FootJoy, Duca del Cosma, Falke, Under Armour, Ogio, TomTom, Garmin, Callaway, USKids, BigMax, Clicgear, Ping, Mizuno, Nikwax etc.

Kleding

Twee keer per jaar wisselt de kledingcollectie in maart komt de Spring/Summer binnen & in september de Autumn/Winter collectie. Voor zowel dames als heren is er een leuke, modieuze en technische collectie van diverse merken samengesteld zodat u weer goed gekleed de baan in kan.

“Wist u dat u zelfs met een maatje meer heel goed bij ons kunt slagen!”

Schoenen

Schoenen zijn erg belangrijk tijdens het golfen, ze zijn de basis van uw golfswing! Wist u dat u per rondje ruim 8 kilometer loopt en dat het dan erg belangrijk is dat uw golfschoenen voldoende grip en steun geven. Het is dan ook belangrijk om als u regelmatig golft een extra paar schoenen te nemen. Zo hebben de schoenen de kans om te drogen en gaan ze langer mee. Ook het verwisselen van de soft spikes hoort hierbij. Golfschoenen gaan over het algemeen bij het juiste onderhoud 1 à 2 seizoenen mee – natuurlijk afhankelijk van het aantal rondes u speelt.

Bij het uitzoeken van golfschoenen heeft u keuze uit een zool met (verwisselbare) softspikes óf noppen. Dan komt de keuze op een veter óf BOA (knop met staaldraad) en heel soms klittenband. “De BOA sluiting kom je steeds meer tegen, makkelijk in gebruik, en is goed in te stellen, een erg mooi systeem.” Er zijn diverse kleuren en soorten schoenen. Voor elke voet is er wel een lekkere schoen. De nieuwe schoencollectie komt meestal begin van het jaar en in september komen de winterlaarzen binnen.

Clubfitting

Ook kunt u bij ons terecht voor een fitting sessie. Onze golfprofessional Frank Kuijsters (of een van de andere pro’s) kan u hierbij helpen. Wij hebben fitting materiaal van de merken Callaway, Mizuno & Srixon, daarnaast hebben we van verschillende materialen demo ijzers, zodat u ze uit kunt proberen op de range of in de baan. Zo weet u precies wat bij u past. Voor vrijwel elk budget hebben wij een passende golfset.

Clubfitting

Naast clubfitting kunnen wij ook uw golfmateriaal repareren. Gebroken shafts, inkorten, verlengen, vervangen van grips, zelfs voor het onderhoud (vervangen van softspikes) van uw golfschoenen of trolley bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende grips om uit te kiezen, ook zullen we kijken of de gekozen grip bij u past en streven ernaar dat het volgende dag klaar is.

Accessoires

Een groot assortiment accessoires kunt u bij ons vinden. We hebben hiervoor een aantal wanden ingericht om het voor u zo overzichtelijk te maken. Onderverdeeld in trainingshulpmiddelen, accessoires voor op de trolley, golfballen, en de accessoires voor in uw tas, zoals hengels, clicka’s, towel en nog veel meer. Ook heeft u een ruime keuze in gloves – voor zowel dames als heren – in leer en all weather, maar natuurlijk ook rain gloves of winter gloves. Daarnaast zijn er verschillende tee’s in biologisch afbreekbaar of hout en natuurlijk verschillende lengtes.

GPS & Lasers

Op een golfbaan vindt u altijd meetpunten, zoals tegels en paaltjes. Maar wat is fijner om niet meer uit te hoeven stappen of schatten welke afstand u moet slaan. In ons assortiment hebben we diverse horloges van TomTom, Garmin en Bushnell, van deze laatste hebben we ook lasers. Hiermee verbetert u al een aantal slagen! De horloges hebben naast afstanden nog tal van meer mogelijkheden, zoals scores bijhouden, afstanden tot hindernissen of bijvoorbeeld een hartslagmeter. Kortom leuke speeltjes.

“Sinds ik een laser gebruik ben ik constanter met mijn afstanden geworden en weet ik precies welke club ik nodig heb!”

Kortom: loop eens binnen.

Betaalmethoden

Contant – Pin – Creditcards

Natuurlijk kunt u terecht bij ons met de traditionele betaalmethoden als contant en pin. Ook kunt u zelfs bij ons contactloos betalen. Maar wij accepteren ook Creditcards van Visa / Mastercard / V-Pay / Union Pay / JCB.

Crayestein Golf Cadeaubon

Wij geven ook onze eigen cadeaubon uit. Weet u niet wat u zou willen geven, dan is onze cadeaubon een ideale keuze. De cadeaubon is tot een jaar geldig na aankoop en kan besteed worden op aankopen in de golfshop, greenfee’s en lessen.

VVV-Cadeaubon

Wij accepteren ook VVV-bonnen in onze golfshop. Deze kunt u besteden bij uw aankopen in onze golfshop.

Nationale Golfbon

Ook met de Nationale Golfbon kunt u bij ons terecht. Deze kunt u besteden op greenfee’s, lessen en aankopen in onze golfshop.

Meld je aan voor
de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op!

Vragen, opmerkingen of advies nodig? We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoek ons restaurant

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept. Met het concept van Jack’s Steakhouse zijn wij een pionier in de regio.