Maak kennis met de golfsport.

Maak GRATIS kennis met de golfsport! Een uur lang golfles om eens goed kennis te maken. Iedereen kan de kennismaking les van 1 uur volgen. De lessen worden (in principe) ieder weekend op zaterdag of zondag gegeven, maar kijk voor de exacte momenten op het aanmeldformulier.

“The most important shot in golf is the next one”

U hoeft geen materiaal mee te brengen tijdens de gratis proefles, alleen comfortabele kleding en schoenen met een platte zool te dragen. Naast de technieken krijgt u ook meer informatie over de mogelijkheden van golfen bij Crayestein.

Programma

 Programma (uitgegaan van een starttijd van 13.00 uur):

12.50 uur   U meldt zich in onze golfshop (Baanhoekweg 50, Dordrecht) en ontvangt uw materiaal
13.00 uur   Onder begeleiding van een PGA Golfprofessional krijg u in 50 minuten een goede indruk van hetgeen bij het golfen komt kijken. Maar vooral komt u zelf ‘aan slag’, en kunt al snel een inschatting maken of het voor u een geschikte sport of hobby is.
13.50 uur   Na de gratis proefles levert u het gebruikte materiaal weer in bij de golfshop, en hier krijgt u op verzoek meer informatie over onder andere groepslessen, lidmaatschap en HCP54 cursussen. Ook kunnen onze shopmedewerkers uw eventuele vragen direct beantwoorden.

TIP: ons restaurant ‘Jacks Steakhouse’ heeft ook een heerlijke lunchkaart, om de indrukken die u zojuist heeft opgedaan rustig te laten bezinken. U kunt hier zonder reserveren de lunch genieten.

Schrijf u nu in!

Naam(Vereist)
Gewenste Datum(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor
de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.