Handicarts

Wij hebben sinds begin 2016 beschikking over 13 (!) handicarts. U kunt hier tijdens uw ronde golf (tegen betaling) gebruik van maken. Het reserveren van handicarts gebeurd via onze golfshop, en kan maximaal 7 dagen van tevoren.

Informatie handicarts

ebruikerstarief per ronde van 9 of 18 holes

1 mindervaliden met Handicartpas   € 4,00

2 mindervaliden met Handicartpas samen 1 kar   € 8,00

1 mindervalide + 1 valide samen 1 kar  € 12,00

Gebruikstarief derden *

Validen per Handicart  € 25,00

*Slechts mogelijk wanner niet gereserveerd door handicarthouders

Het wagenpark

Het wagenpark wordt beheerd door vrijwilligers van Golfclub de Merwelanden.

Als u vragen heeft over het handicartgebruik kunt u contact opnemen met de clubconsul Dhr. Sjaak van Herwijnen op tel nummer 0786133815 of mobiel 0653819926

Of neem contact op met Irma Siegers mobiel 06-18052747

Het aanvragen van een Handicartpas gaat via de website van de stichting, klik HIER voor het formulier.

Meer over de Stichting Handicart

De Stichting Handicart is op 23 april 1986 opgericht met als doelstelling: tijdelijk of permanent mindervalide golfers in staat stellen het golfspel te blijven beoefenen.

Door donaties, giften, legaten en schenkingen verkrijgt de Stichting de benodigde gelden om Handicarts aan te schaffen en te plaatsen op 114 golfclubs in Nederland. Daarnaast heeft de Stichting Handicart afspraken gemaakt op bijna veertig banen waar geen karren van de stichting staan.

Tegen een geringe vergoeding, die ver onder de werkelijke kostprijs ligt, kunnen mindervalide golfers gebruikmaken van de beschikbare Handicart. Dankzij de inzet van ruim 175  vrijwilligers kan Stichting Handicart haar werk doen. In 2016 rijden er  685 Handicarts.

Op dit moment zijn er meer dan 19.000 golfers tijdens hun golfspel afhankelijk van een Handicart. Dit aantal zal door de toenemende vergrijzing de komende jaren stijgen.

De Stichting Handicart kan deze mensen alleen faciliteren als het aantal donateurs sneller blijft stijgen dan het aantal gebruikers. Daarom roept de Stichting bezoekers van deze website op om  donateur te worden. Bent u al donateur, dan vragen wij u de Stichting Handicart onder de aandacht te brengen van familie en vrienden, want de kracht van de stichting ligt nu eenmaal bij de donateurs.

Alle informatie over de stichting kunt u vinden op de eigen site: www.handicart.nl 

Meld je aan voor
de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op!

Vragen, opmerkingen of advies nodig? We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoek ons restaurant

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept. Met het concept van Jack’s Steakhouse zijn wij een pionier in de regio.