Jacks steakhouse

Vanaf 14 januari 2013 vindt u ´Jacks Steakhouse´ als volwaardig restaurant in ons pand.

Onder de gepassioneerde leiding van Jordy Kuijsters kunt u dagelijks vanaf 11.00 uur genieten van onze uitgebreide menukaart en de heerlijkste wijnen !

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept. Met het concept van Jack’s Steakhouse zijn wij een pionier in de regio.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Het concept van het steakhouse is geen traditionele. Het traditionele steakhouse richt zich voornamelijk op het vlees. Bij Jack’s Steakhouse richten wij ons op een breder segment en hebben wij voor zowel de vlees als de visliefhebber een uitgebreide kaart. Tevens kunt u bij ons de gerechten zelf samenstellen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met de beste slagers, vishandels en patissiers  uit de regio. Door de verse producten en de specifieke grill bereiding van de gerechten krijgen de gerechten een heerlijke authentieke smaak.

Golfen en eten

Ook is het uiteraard mogelijk om in combinatie met een golfclinic, greenfee of wedstrijd er een golf & horeca-arrangement samen te stellen. Klik hieronder voor meer informatie.